Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Wat is snowbuis?

Tijd vrijgeven: 2022-06-16 09:41:11  Hits: 10

d8b01ed0d6f1fc9c79316157a3c6888.png

get bovenop een besneeuwde heuvel. Rijd op een opblaasbare binnenbuis. Schuif en veel plezier!

that is in feite waar snowbuis over gaat. Eenmaal beschouwd als een winteractiviteit buiten, kan hetnu allemaal worden gedaan op een typische achtertuinheuvel - dankzij sneeuwmakendtechnologieën. Het is echter duidelijk leuker om te doen in de winter met echte sneeuw.-

snow buizen uitgelegd

微信图片_20220616092354.png

snow buizen is gewoon een leuke, recreatieve activiteit die gebruik maakt van de zwaartekracht om zichnaar de bodem van de bodem te vervoerennaar de bodem van Een helling tijdens het rijden op een binnenbuis. Een steilere run is gelijk aan hogere snelheid.

r is geen vaardigheid dienodig is om te kunnen sneeuwbuizen. Er is geen training vereist, geen oefeningnodig en geen spierkrachtnodig. Zolang u kunt zitten en vasthouden, bent u klaar om te gaan. . Zorg er echt voor dat er een lange run op de bodem zou zijn om te stoppen en weg te blijven van gevaarlijke barrières zoals keien en bomen.

if je bent op voor adrenaline

charged ervaringen, het kan verleidelijk zijn om grote sprongen uit te voeren Op de ronde snowbuizen. Maar zoals we hierboven hebben gezegd, is de buis extreem moeilijk te controleren, dus pogingen om trucs uit te voeren kunnen leiden tot een ernstig letsel. Wanneer het te hard en ruw wordt, zou je het beste de borgtocht kunnen redden door de grond te rollen of van de grond te springen. Draag voor beveiligingsdoeleinden te allen tijde een helm. Hoewel deze en andere binnenbuizen functioneel kunnen zijn voor snowbui, zijn er specifiek ontworpen snowbuizen beschikbaar in de markt die veiliger zijn, gemakkelijk over sneeuw kunnen glijden en lage temperaturen kunnen doorstaan. De meeste snowbuizen hebben een donutgat. Sommige buizen hebben een vast, kuilt in het midden om te voorkomen dat de knol door de sneeuw wordt gesleept.

ste snowbuizen zijn gemaakt van een zwaarder meter materiaal om schade te helpen voorkomen door sticks en rotsen die uit de sneeuw kunnen steken. Sommigen hebben sterke materialen met een superieure koude scheurweerstand. Sommigen kunnen ook een onderste laag hebben die bedoeld is om de rijder droog te houden. Bovendien zijn er buizen die zijn ontworpen met robuuste handgrepen, terwijl er een er zonder zijn. Een buis langs een sneeuw微信图片_20220616092626.pngcoverde helling, we weten dat deze rond de 19e eeuw werd beoefend. Het gerucht ging dat het in Canada was begonnen toen premier Sir Robert Borden de leden van het parlement toestond om een ​​vrije dag vrij tenemen en door een sneeuwstorm in Ottawa door het parlement te schuiven. Het werd een populaire keuze voor entertainment in de achtertuin, de tweede plaats aan de traditionele sleeën van de toboggan, en werd sindsdien in de komende honderd jaar beoefend. Het begon toen John Boyd Dunlop in de jaren 1880 de eerste Air

-gevulde banden uitvond om te worden gebruikt voor de driewieler van zijn zoon. Deze banden waren te zwaar om te glijden. Rond de jaren tachtig en begin 1900 zijn veel patentaanvragen voor het gebruik van een binnenbuis ingediend.

its eerste gebruik als een sneeuwbuis was slechts een speculatie. Waarschijnlijk moet iemand uit een binnenbuisfabriek aan de top van een heuvel op één zijn gestruikeld en zichnaar de bodem van de heuvel glijden. Toen de praktische band met een binnenbuis op de markt werd gelanceerd, werden de heuvels waarschijnlijk genoten door de eerste knollen. werkzaamheid. Eigenaren van skigebieden begonnen van het ongebruikte onroerend goed in geld te veranderen. Sneeuwbui werd door enthousiastelingennaar de bergen gebracht. Na twee decennia produceerde snowbuis zijn eigen professionals die voldoende populariteit wonnen voor de sport om in de Olympische Spelen van 2010 in Vancouver, Canada te worden overwogen. Het heeft het echterniet gehaald. Sommigen bieden zelfs tot laat in de zomer snowbuis aan, zoals Adventure Point in Keystone Resort en Steamboat Springs, beide in Colorado.

-snow Tubing is een van de snelst groeiende winteractiviteiten in Amerika, gezien het de groeiende verkoop van sneeuwbuisproducten is . Zeker, de geschiedenis isnog steedsniet voltooid en zounog een lange weg te gaan hebben.

voorgaand: Doe een opblaasbare zwembaden ope...

volgende: Hoe je vuile en plakkerige zwemba...

Deel het

  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.