Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Doe een opblaasbare zwembaden opeenvolgen?hoe een zwembad te houden drijvend

Tijd vrijgeven: 2022-06-16 08:52:48  Hits: 6

we hebben in de loop der jaren ons billijke deel van de springkussens gekocht, en met een behoorlijk verzamelbijeenkomst vroegen we ons af of we ze als praalwagens in een groter zwembad konden gebruiken, of ze misschien zelfs als vlot kunnen gebruiken. Na wat vallen en opstaan ​​heb ik een antwoord voor u.

yes kunnen opblaasbare pools drijven als ze goed zijn opgeblazen. Er zal echter een gewichtslimiet zijn voor het drijvende opblaasbare zwembad. Voeg te veel gewicht toe aan het opblaasbare zwembad en het zal zinken. Als ze correct worden gedaan, kunnen ze worden gebruikt als vlotten of drijvers in grotere pools of meren.

de grootte en hoeveelheid lucht die uw opblaasbaar zwembad kan vasthouden, zal bepalen hoeveel gewicht het kan bevatten voordat u zich kunt zinken. Zodra water begint te komen over de zijkanten van het zwembad, moet het waarschijnlijk snel zinken. Hier is hoeveel uw zwembad kan vasthouden en hoe u zinkt kunt voorkomen. vlot met enkele snelle en gemakkelijke aanpassingen. Afhankelijk van de duurzaamheid van uw opblaasbare zwembadmateriaal, wilt u misschien de onderkant wikkelen met een TARP om het zwembad te beschermen tegen scheuren of tranen in het materiaal terwijl u op het water bent. vlot:


lay het tarp in een open gebied

inflate het zwembad en plaats bovenop de tarp

pull de zijkanten van de tarp boven de zijkant van het zwembad

run a touw Door de doorvoerten op het tarp

tighten en het touw vastbinden, het tarp op zijn plaats houden

when zal de opblaasbare zwembad zinken

de opblaasbare pool zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken als het zal zinken. is overbelast met te veel gewicht, of het zwembad is doorboord, waardoor lucht kan ontsnappen of water kan binnenkomen. Proberen om te veel mensen in het zwembad te passen, is een zekere manier om het te laten zinken.

it zal in het begin prima lijken, zolang de bovenkant van het zwembad boven water is. Maar zodra je begint te schommelen en water langzaam aan de zijkanten begint te komen, zal het zwembad langzaam steeds meer in het water zinken. van het zwembad en de waterlijn. Na verloop van tijd zullen springkussens enigszins leeglopen, maar dit duurt meestal uren of dagen. Het zwembad en hoeveel lucht het bevat. Laten we dus een paar basisprincipes dekken, zodat u zelf kunt beslissen hoeveel gewicht uw zwembad zal bevatten.

in General, Flotation is gelijk aan het gewicht van het water dat wordt verplaatst door een object. Met een liter water ongeveer 8,5 pond, zou een lege gallon -kan 8,5 pond druk kosten om het onder te dompelen. Dit komt omdat het over die hoeveelheid water wordt verplaatst. opblaasbaar zwembad dat op het water rusten, is eigenlijk geen water verplaatst. Het zal geen water verplaatsen totdat iemand erin klimt. Het gewicht van de persoon moet minder zijn dan het water dat door hen in het zwembad wordt verplaatst. Hier zijn enkele schattingen die ik heb bedacht.

voorgaand: 5 dingen om te weten: wat zijn op...

volgende: Wat is snowbuis?

Deel het

  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.